Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Παναθηναϊκός

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Παναθηναϊκός

Η Βαλένθια μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογική αξιολόγηση, όμως δεν παρατά τα παιχνίδια, βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της, έχοντας παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Οι «πράσινοι» ένιωσαν την ανάσα της, βρέθηκαν μια στιγμή πίσω στο σκορ (61-62), δεν κατόρθωσαν να τελειώσουν χωρίς άγχος τη συνάντηση, αλλά δεν έπαθαν και τίποτα

Όταν η εξέλιξη συνδυάζεται με νίκη, τότε ακόμα κι οι ανορθογραφίες έχουν μηδαμινή σημασία. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με της Βαλένθια με 91-80 και, παρότι θα μπορούσε να φτάσει πιο άνετα στον στόχο του, δείχνει ότι κάνει αργά πλην όμως σταθερά βήματα προόδου. Και θα συνεχίσει να το κάνει, όσο κερδίζει χρόνο από παίκτες.

Η Βαλένθια μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογική αξιολόγηση, όμως δεν παρατά τα παιχνίδια, βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της, έχοντας παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Οι «πράσινοι» ένιωσαν την ανάσα της, βρέθηκαν μια στιγμή πίσω στο σκορ (61-62), δεν κατόρθωσαν να τελειώσουν χωρίς άγχος τη συνάντηση, αλλά δεν έπαθαν και τίποτα.

Ο Παππάς έδωσε σε κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά έξι πόντους (2/2 τρίποντα, 0/1 δίποντο) κι αυτό είναι κάτι. Είναι για την ακρίβεια αυτό που περιμένει ο Πεδουλάκης, να λύσει το… αριθμητικό πρόβλημα. Προφανώς στο μέλλον θα δώσει περισσότερα, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει. Ο Τζόνσον έδωσε κοντά στα 25 ποιοτικά λεπτά, πετυχαίνοντας 11 πόντους, παίζοντας σπουδαία άμυνα, δίνοντας ενέργεια, μαζεύοντας 5 ριμπάουντ. Αρχίζει να έχει επίδραση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κι αλίμονο να μην είχε.

Ο Τόμας με τον επιθετικό του οίστρο, μαζί με το δίδυμο των πόιντ γκαρντ (Καλάθης και Ράις) κουβάλησαν επιθετικά το «τριφύλλι», ενώ ο Φριντέτ που έπαιξε λίγο (λόγω της κακής αμυντικής του λειτουργίας) πρόλαβε να γίνει διψήφιος. Είπαμε, δεν θα αλλάξουν όλα σε μια μέρα, όμως ο Παναθηναϊκός δείχνει αγώνα τον αγώνα να εξελίσσεται.

Η νίκη μπορούσε να έρθει πιο εύκολα αν δεν βρίσκονταν σε… τρελό βράδυ ο Λόιντ, ο οποίος τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα κι αυτό μάλλον ανησυχεί περισσότερο τους Ισπανούς, από την εντός προγράμματος ήττα. Ντούμπλιεβιτς και Κόλομ προσπάθησαν, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Κάπου στα μισά της τρίτης περιόδου τα χάλασαν, έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν, αλλά η ποιοτική διαφορά καταγράφηκε στον πίνακα του σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 45-35, 68-64, 89-80,

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024