Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Βιολέτα Ίκαρη : Μια πρεμιέρα που τα είχε όλα [Εικόνες]

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Βιολέτα Ίκαρη : Μια πρεμιέρα που τα είχε όλα [Εικόνες]

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων του Παπακωνσταντίνου στην Άνοδο με την Βιολέτα Ίκαρη και τον Απόστολο Μόσιο δεν αποτέλεσαν φυσικά εξαίρεση. Σε ένα χώρο με τέλειο ήχο, σε μια σκηνή αρκετά μεγάλη για να χωρέσει όλη την παρέα και με φιλοξενούμενος δεκάδες φίλους του καλλιτέχνη όλα κύλησαν υπέροχα

Όταν πηγαίνεις σε δεις τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ξέρεις από πριν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά. Το τεράστιο ρεπερτόριο του πιο αγαπημένου έλληνα ροκά, η φωνή του που παραμένει σε τρομερά καλά επίπεδα, και η διάθεσή του πάνω στη σκηνή είναι εγγυήσεις για μια αξέχαστη βραδιά.

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων του Παπακωνσταντίνου στην Άνοδο με την Βιολέτα Ίκαρη και τον Απόστολο Μόσιο δεν αποτέλεσαν φυσικά εξαίρεση. Σε ένα χώρο με τέλειο ήχο, σε μια σκηνή αρκετά μεγάλη για να χωρέσει όλη την παρέα και με φιλοξενούμενος δεκάδες φίλους του καλλιτέχνη όλα κύλησαν υπέροχα.

Η αρχή έγινε με τους δύο πρωταγωνιστές στη σκηνή να ερμηνεύουν το «Βράδυ Σαββάτου», τραγούδι που έδωσε και τον τίτλο στο πρόγραμμα και αμέσως μετά την «Απέραντη ερημία», κομμάτι που στην ουσία τους ένωσε. Και έκλεισε με ένα απόσπασμα από το «Παιχνίδι παίζεται ακόμα», όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε κάθε εμφάνιση του Παπακωνσταντίνου.

Ενδιάμεσα απολαύσαμε τεράστιες επιτυχίες από την δισκογραφία του ερμηνευτή και μάλιστα μερικά κομμάτια που είχε να πει καιρό όπως το «Έχω ανάγκη» από τον δίσκο «Χαμένες αγάπες». Η «Βικτώρια», ο «Στρατιώτης», οι «Ψυχές και οι αγάπες» δεν έλειψαν φυσικά από το πρόγραμμα όπως και κομμάτια του τελευταίου του δίσκου «Μπλέξαμε».

Το «Αμαρτωλό» σε ποίηση Γαλάτιας Καζαντζάκη που ερμήνευσε η Βιολέτα Ίκαρη (όπως και στον δίσκο) ήταν σίγουρα μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του προγράμματος, όπως και αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση που ξεσήκωσε το κοινό και το τραγούδι «Αποτσίγαρα» σε μουσική Ανδρέα Αποστόλου και στίχους Σάννυς Μπαλτζή που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά «Αστέρια στην άμμο».

Η Βιολέτα Ίκαρη κινήθηκε περισσότερο σε λαϊκά μονοπάτια με μια αμεσότητα και ευαισθησία που συνεπήρε στη στιγμή όλο το κοινό. Το «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου» από την προσωπική της δισκογραφία, το «Μιλώ για σένα», το «Τα παιδιά μες την πλατεία» και η «Παλιοτρεχαντήρα» ήταν μερικά από τα τραγούδια που επέλεξε, ερμηνευμένα όλα με το δικό της προσωπικό στιλ.
Ο Απόστολος Μόσιος, μουσικός και ερμηνευτής από τον Βόλο, μας χάρισε μερικές από τις προσωπικές του επιτυχίες με το «Βεγγαλικό» να είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό και έπαιξε εξαιρετική κιθάρα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Ιδιαίτερη χροιά στο πρόγραμμα έδωσε ο μουσικός Χρήστος Σκόνδρας ο οποίος εκτός απο μπουζούκι έπαιξε και γκάιντα. Σταθερή άξια δίπλα στον Παπακωνσταντίνου η Ανδρέας Αποστόλου που είχε την ενορχηστρωτική επιμέλεια του προγράμματος και έπαιξε πιάνο και keyboards, o Βαγγέλης Πατεράκης στο ηλεκτρικό μπάσο, ο Στέφανος Δημητρίου στο τύμπανα, Γιάννης Αυγέρης στην ηλεκτρική κιθάρα και η Μαίρη Μπρόζη στο βιολί και το τραγούδι.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024