Την ενόχλησή της για την παρουσία του Παύλου Γερουλάνου, την Δευτέρα την εκδήλωση που διοργανώνει η κίνση «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά με θέμα «Το μέλλον της προοδευτικής παράταξης». Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Στοά του Βιβλίου θα μιλήσουν εκτός του κ. Γερουλάνου οι Νίκος  Κοτζιάς ο Νίκος Βούτσης.

Η Χαριλάου Τρικούπη, δια του Παύλου Χρηστίδη, ξεκαθάρισε ότι η παρουσία του κ. Γερουλάνου στο πάνελ της εκδήλωσης είναι «καθαρά προσωπική του επιλογή και δεν έχει να κάνει με το Κίνημα Αλλαγής και το ΠαΣοΚ»

«Ποιο ακριβώς μέλλον της προοδευτικής παράταξης θα συζητήσει με τον Κοτζιά και τον Βούτση;» είναι το ερώτημα που θέτουν οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη που εκτιμούν ότι αυτού του είδους οι κινήσεις δεν είναι οι κατάλληλες την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί εμφανιζόμενος ως κεντροαριστερό σχήμα να αλώσει το χώρο της προοδευτικής παράταξης.

Τα βέλη της Χαριλάου Τρικούπη προς τον Παύλο Γερουλάνο δεν εξαντλούνται στη συμμετοχή του στην εκδήλωση της Δευτέρας./ Αιχμηρά σχόλια ακούγονται και για την έλλειψη κινητικότητας που όπως λέγεται επέδειξε ο κ. Γερουλάνος  ενόψει των εκλογών στην περιφερειακή ένωση δήμων Αττικής αλλά και στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων.

Γράψτε το σχόλιο σας