Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Novartis : Κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Πικραμμένος

Υπόθεση Novartis : Κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Πικραμμένος

Sτον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ε. Ζαχαρή, που ερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν στην έρευνα για τη Νοvartis κατέθεσε την Πέμπτη  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Πικραμμένος. 

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ε. Ζαχαρή, που ερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν στην έρευνα για τη Νοvartis κατέθεσε την Πέμπτη  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Πικραμμένος.

Το όνομα του κ. Πικραμμένου είχε αρχικά εμπλακεί στην υπόθεση της Novartis όταν η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε αρχικά στη Βουλή. Ωστόσο, η δικογραφία κατά το μέρος που τον αφορούσε τέθηκε στο αρχείο με τη σφραγίδα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, καθώς δεν προέκυψε  κανένα  απολύτως στοιχείο , ούτε καν ένδειξη περί τέλεσης  αξιόποινης πράξης.

Ο κ. Πικραμμένος από το βήμα της Βουλής , πολύ πριν ξεκινήσει η  εν εξελίξει εισαγγελική έρευνα για τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της Νοvaris, είχε κάνει λόγο για «μυθιστορηματικές κατηγορίες»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ζαχαρής και ο συναδελφός του κ. Σοφουλάκης θα αποτιμήσουν το αποδεικτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές του στο πλαίσιο της ερευνάς τους.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024