
Κορίτσι το έκτο παιδί του Βασίλη Σπανούλη!
Η… ισορροπία έρχεται για την οικογένεια του Σπανούλη, καθώς το παιδί που περιμένει η Ολυμπία Χομψονίδου είναι κορίτσι και το… σκορ γίνεται 3-3
Κάθε άνθρωπος, άρα και κάθε αθλητής, αναζητά την απόλυτη… ισορροπία.
Στην οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη αυτή η «ισορροπία» έρχεται και σε αριθμούς, καθώς το παιδί που κυοφορεί η Ολυμπία Χομψονίδου θα είναι κορίτσι, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω ΜΚΔ. Έτσι τα τρία αγόρια θα έχουν… απέναντί τους τρία κορίτσια κι αριθμητικά υπάρχει «ισοπαλία».
Βεβαίως, όλα αυτά έχουν μηδαμινή σημασία, να έρθει με το καλό και να το δουν (όπως και τα υπόλοιπα) όπως εκείνοι θέλουν.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο ίδιος ο Σπανούλης επιθυμεί την ισοπαλία, ή θα κάνει κι άλλη προσπάθεια, να ανακτήσουν οι… άντρες του σπιτιού την αριθμητική υπεροχή.
Εντάξει, μην του πείτε ότι το γράψαμε. Μάλλον δεν θα θελήσει να συνεχίσει την παραγωγική διαδικασία, αν και από την προηγούμενη εγκυμοσύνη πίστευε ότι ολοκληρώθηκε η οικογενειακή του γαλήνη, να όμως που χωράει κι άλλη ευτυχία. Οπότε ας αφήσουμε ανοιχτό το θέμα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
- Αδημοσίευτα σκίτσα του «Γουίνι το Αρκουδάκι» αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε ο ήρωας
- Παρίσι: Συμβολικός ο χαρακτήρας της διεθνούς διάσκεψης για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- H ωκεάνια κυκλοφορία στον Ατλαντικό «οδεύει προς κατάρρευση» – Απειλή για το κλίμα της Ευρώπης
- Πετράλωνα: Χειροπέδες σε 27χρονο που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με «βούτυρο» κάνναβης και ροζ κοκαΐνη
- Βαριά τιμωρία στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία στο ΟΑΚΑ (pic)
- Λονδίνο: Ύποπτο περιστατικό κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ ερευνά η αστυνομία


