
ΠΑΟΚ : Δέκα σερί ματς αήττητος ενάντια σε ομάδες τέως ΠΟΚ
Με το 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε δέκα συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στις τρεις ομάδες του τέως ΠΟΚ χωρίς να έχει ηττηθεί.
Το πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 101′ του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έσωσε το αήττητο του ΠΑΟΚ στην Super League, φτάνοντας πλέον στα 44 ματς χωρίς ήττα για τον Δικέφαλο. Εκτός όμως από αυτό το σερί, οι πρωταθλητές «τρέχουν» κι ένα ακόμη, αυτό κόντρα στις τρεις ομάδες του τέως ΠΟΚ.
Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε δέκα σερί ματς χωρίς ήττα κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετρώντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα δύο ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα, την περίοδο 2017-18 όπου το ένα δεν ξεκίνησε και το άλλο δεν τελείωσε όταν διεκόπη με το σκορ στο 0-0.
Έτσι η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ από ομάδα του τέως ΠΟΚ χρονολογείται ακριβώς δύο χρόνια παρά μία μέρα πίσω όταν στις 5 Νοεμβρίου του 2017 η ΑΕΚ είχε νικήσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάρκο Λιβάγια.
Αναλυτικά τα δέκα ματς:
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-2
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

