Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη : Αγωνία για 18χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο

Κρήτη : Αγωνία για 18χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο

Τα ίχνη της νεαρής μητέρας με καταγωγή από την Αλβανία, χάθηκαν πριν μια εβδομάδα, στις 27 Οκτωβρίου από το χωριό Ασήμι όπου έμενε.

Τη 18χρονη Σιπράνζα Μ. από την Αλβανία, τη νεαρή μητέρα που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας, στις 27 Οκτωβρίου, αναζητά και το «Χαμόγελο του παιδιού» καθώς μέχρι στιγμής η κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στην ανακοίνωσή του με την οποία γνωστοποιεί την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας, το «Χαμόγελο του παιδιού» απευθύνει έκκληση συνδρομής στους πολίτες και επισημαίνει:

«Στις 27/10/2019 και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου, Κρήτης, η Σιπράνζα Μ., 18 ετών.

Η Σιπράνζα Μ. έχει ύψος 1.55 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μικρό σακίδιο πλάτης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σιπράνζα Μ. στις 3/11/2019 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, που έλαβε σήμερα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρα».

Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της 18χρονης

Η μητέρα της, Μιμόζα Μουσταφά, δεν κρύβει την αγωνία της για το παιδί της και παράλληλα, με τρεμάμενη φωνή αναφέρεται σε όλα όσα προηγήθηκαν το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου.

«Κλαίω όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θέλω μόνο να με πάρει ένα τηλέφωνο, να μου πει ότι είναι καλά. Να μου πει “Μαμα ζω”. Τίποτε άλλο. Είμαι μάνα και έχω τρελαθεί. Το παιδί μου έφυγε για να πάει να ψωνίσει για το μωρό και δεν ξαναγύρισε. Μετά από μία ώρα, αρχίσαμε να την ψάχναμε, αλλά δεν ήταν πουθενά. Το κινητό της το άφησε στο σπίτι και βγήκε εκτός.».

Μιλώντας στο neakriti.ge υποστήριξε επίσης ότι έχουν ειδοποιηθεί και συγγενείς της οικογένειας στην Αθήνα, μήπως και η αγνοούμενη μετέβη εκεί, αλλά η απάντηση τους ήταν αρνητική.

«Έχω μιλήσει και με δικούς μου ανθρώπους στην Αθήνα και ψάχνουν και εκείνοι. Ουδείς γνωρίζει που μπορεί να πήγε και τι μπορεί να έχει συμβεί. Παρακαλώ τον οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό να πάρει τηλέφωνο, να μας το πει. Σήμερα μιλήσαμε και με την αστυνομία αλλά και εκείνοι δεν γνωρίζουν τίποτα, αφού οι έρευνες δεν έχουν θετικά αποτελέσματα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024