
Βρέθηκε σώα η 45χρονη από τη Νέα Ζηλανδία
Αίσιος τέλος είχε η περιπέτεια της 45χρονης από τη Νέα Ζηλανδία η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής από την Αγκάλη Φολέγανδρου
Αίσιος τέλος είχε η περιπέτεια της 45χρονης από τη Νέα Ζηλανδία η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής από την Αγκάλη Φολέγανδρου.
Η γυναίκα εντοπίστηκε 55 ναυτικά μίλια βόρεια του Ηρακλείου, μέσα σε βοηθητικό σκάφος του ιστιοφόρου της, από το πλήρωμα του ΠΛΣ 119, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Πληροφορίες του ekriti.gr αναφέρουν ότι η γυναίκα εντοπίστηκε από τους λιμενικούς εξαντλημένη αλλά σώα, και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο λιμάνι, προκειμένου να παραληφθεί από ασθενοφόρο.
Η 45χρονη είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και βρισκόταν στη Φολέγανδρο με ιστιοφόρο. Είχε βγει στη στεριά με ένα μικρό βαρκάκι για να ψωνίσει και τηλεφώνησε στον σύζυγό της. Του είπε ότι επιστρέφει στο ιστιοφόρο με το ίδιο σκάφος που είχε ξεκινήσει λίγες ώρες νωρίτερα και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν μυστηριωδώς.
Υπενθυμίζουμε ότι για τον εντοπισμό της, είχαν κινητοποιηθεί και οι λιμενικές αρχές στα βόρεια παράλια της Κρήτης.
- Μυτιλήνη: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την απεμπλοκή του κάβου – Είχε τραυματιστεί καβοδέτης
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πιο καυτό καλοκαίρι
- Τραμπ: «Ενδέχεται να υπάρξει πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν το Σαββατοκύριακο
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ



