
Ρόμα – Νάπολι 2-1
Η Ρόμα επικράτησε με 2-1 της Νάπολι και την άφησε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στην Ιταλία, «βυθίζοντας» την ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.
Η Ρόμα συνέχισε την ανοδική της πορεία στη Serie A, πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στη Νάπολι με 2-1.
Οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν στο 19′ με πολύ ωραίο γκολ του Ζανιόλο. Μάλιστα, η Ρόμα είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ , ωστόσο ο Κολάροφ αστόχησε σε πέναλτι στο 26′. Έκτοτε η Νάπολι ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, με αποκορύφωμα το διπλό δοκάρι των Μίλικ και Ντι Λορέντζο στο 41′.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55′ η Ρόμα κέρδισε δεύτερο πέναλτι, σε χέρι του Μάριο Ρουί.
Ο Βερετούτ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστοχώντας διαμόρφωσε το 2-0.
Στο 72′ η Νάπολι μείωσε στο σκορ με τον Αρκάντιους Μίλικ, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει περαιτέρω κινδύνους για την εστία του Πάου Λόπεθ με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 2-1.
Έτσι η Ρόμα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τα αυριανά ματς των Λάτσιο και Αταλάντα για να δει αν θα βρει εκεί και μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, ενώ η Νάπολι έπεσε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοικτά της Κρήτης
- Ασυνήθιστο θέαμα στη Λήμνο – Φλεγόμενα αντικείμενα πέφτουν από τον ουρανό
- Ο «κλώνος» του Τόνι Κρόος είναι 16 χρονών και τον θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης
- Αχιλλέας, Μακιαβέλι, κλώνος και σαγήνη: Η Μέγκαν Φοξ επέστρεψε στο Instagram – «Είμαστε όλοι καταδικασμένοι»
- Μουντιάλ 2026: Κατά της Ομοσπονδίας ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, ζητάει παραιτήσεις
- Κλειστή η Πειραιώς λόγω πτώσης δέντρου – Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων στην Αττική



