Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος : «Οι Αγγελόπουλοι ξέρουν τι κάνουν, ο Ολυμπιακός χρειάζεται στήριξη»

Σφαιρόπουλος : «Οι Αγγελόπουλοι ξέρουν τι κάνουν, ο Ολυμπιακός χρειάζεται στήριξη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβαλε... πλάτη στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση να φύγουν από την Basket League!

Το όνομά του είναι απολύτως συνδεδεμένο και συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό. Η δική του παρουσία στον πάγκο των Πειραιωτών απολύτως επιτυχημένη. Και η αξία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αδιαμφισβήτητη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να έφυγε νικητής από το ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής, αλλά δεν δίστασε να πάρει θέση, έστω και έμμεσα, για την απόφαση των Πειραιωτών να αποχωρήσουν από την Basket League, με αφορμή την τραγική κατάσταση στην ελληνική διαιτησία.

Ο τεχνικός της Μακάμπι, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, σημείωσε με νόημα «…εδώ είμαστε για τη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακός-Μακάμπι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να απαντήσω. Το μόνο που θα πω είναι ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν».

Από εκεί και πέρα, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο που με τίμησαν και όλους τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν τόσο θερμά. Το χειροκρότημα του κόσμου είναι πολύ σημαντικό γιατί αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε, όχι εγώ αλλά όλοι μαζί, αυτά τα τέσσερα χρόνια. Δεν μπέρδεψα τα αποδυτήρια, αλλά μπέρδεψα λίγο τον πάγκο, αντί να πάω προς τα αριστερά πήγα αρχικά προς τα δεξιά».

«Η Ξάνθη θα παίξει για τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει έξω αγωνιστικά το ματς με τον ΟΦΗ»!

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Πιστεύω πως αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί με εξαίρεση τα πρώτα 2-3 λεπτά. Δεν αρχίσαμε με καλή συγκέντρωση και δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε βάσει πλάνου, γι’ αυτό πήρα και γρήγορα τάιμ άουτ. Στη συνέχεια ήμασταν συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο και πήραμε το προβάδισμα κερδίζοντας όλα τα δεκάλεπτα. Χτίσαμε το παιχνίδι μας από την καλή άμυνα και μετά βρήκαμε πόντους και στο ανοιχτό γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος η άμυνά μας ήταν εξαιρετική, δεχτήκαμε λίγους πόντους και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

»Κρατήσαμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στους 65 πόντους, κάτι σπουδαίο ειδικά μετά το τόσο καλό επιθετικά ματς που έκανε με την ΤΣΣΚΑ. Η νίκη στην Μόσχα έδειξε ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και ότι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα χάσεις. Ευτυχώς που ήρθε αυτή η νίκη, γιατί ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια προσπάθεια, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δεν χρειάζεται να πιστεύουμε ότι πετύχαμε κάτι σπουδαίο πέρα από μια καλή νίκη εκτός έδρας. Έχουμε καλό κλίμα και καλούς χαρακτήρες στην ομάδα. Όλες οι ομάδες θα περάσουν δύσκολες στιγμές, δεν μπορείς να είσαι σε τοπ φόρμα συνέχεια. Η χρονιά είναι απαιτητική, αλλά το καλό είναι ότι δουλεύουμε σωστά. Θέλω να ευχηθώ το καλύτερο στον Ολυμπιακό για την συνέχεια».

Ερωτηθείς τι θα συμβούλευε τους παίκτες του Ολυμπιακού, απάντησε: «Πρέπει να στηριχτεί η ομάδα από όλους. Μου άρεσε που ο κόσμος φώναζε υπέρ της ομάδας ακόμη κι όταν η διαφορά ξέφυγε. Ο Ολυμπιακός κάνει μια νέα αρχή με νέους παίκτες, δεν γίνεται να φτιάξεις ένα ισχυρό σύνολο από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο και υπομονή. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως χρειάζεται χρόνος. Σήμερα ίσως η ομάδα ήταν μπερδεμένη με τους νέους παίκτες. Όταν θα προσαρμοστούν με τον χρόνο και τις προπονήσεις θα βελτιώνεται η ομάδα. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει υλικό, χρειάζεται να βρει ρόλους και χημεία. Όταν το καταφέρει θα ανέβει η απόδοσή του και θα δούμε παιχνίδια όπως στην Μόσχα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024