Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να δείξει την πιο ευαίσθητη πλευρά της, καθώς επισκέφτηκε σήμερα ζαχαροπλαστείο για γυναίκες σε ευάλωτη κατάσταση.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και δεν δίστασε να βάλει την ποδιά που της έδωσαν, αλλά και να βοηθήσει στην διακόσμηση μιας τούρτας με φράουλες.

Το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο δημιουργήθηκε από γυναίκες που υπήρξαν θύματα βίας, κακοποίησης ή trafficking και είχε παρουσιαστεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue, το οποίο είχε επιμεληθεί εν μέρει η ίδια η Μαρκλ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών με τις γυναίκες στο ζαχαροπλαστείο και δημοσίευσε ένα βίντεο σήμερα το πρωί, στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Η εξομολόγηση της Μέγκαν: «Οι άνθρωποι δεν είναι μηχανικά αντικείμενα»

Πριν από μερικές ημέρες παραδέχθηκε ότι δεν είναι καλά μετά την γέννηση του παιδιού της και όσα συμβαίνουν με τον Τύπο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μάρκλ ανοίχθηκε για ακόμη μια φορά σήμερα, την ώρα που συνομιλούσε με μία γυναίκα, η οποία επέζησε αφού δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον πρώην σύντροφο της.

Όπως δήλωσε αναφορικά με τα όσα δεινά έχουν περάσει οι γυναίκες αυτές, καταφέρνοντας τελικά να σταθούν ξανά στα πόδια τους, δήλωσε πως οι άνθρωποι δεν είναι «μηχανικά αντικείμενα που χρειάζεται να επισκευαστούν».

«Υπάρχει μία κουλτούρα άμεσης ικανοποίησης» συνέχισε η Μέγκαν, υπογραμμίζοντας πως οι άνθρωποι θα πρέπει να θεωρούνται «τραυματισμένα άτομα που πρέπει να θεραπευτούν».

Πρόκειται ίσως για μία δήλωση που αναφέρεται έμμεσα στις δυσκολίες και το κράξιμο που βιώνει από τα βρετανικά μέσα.

Το μήνυμα που θέλησε να περάσει η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ, που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι το 2018 και πριν από 5 μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της, είπε στην δημοσιογράφο Μπραϊόνι Γκόρντον της Daily Telegraph:

«Διαπίστωσα πως αν αφαιρέσεις όλα αυτά τα στρώματα, ως άνθρωποι και ιδίως ως γυναίκες, μπορούμε να βρούμε μια πολύ βαθιά σύνδεση μεταξύ μας και μια κοινή κατανόηση. Η ζωή μας μπορεί να είναι διαφορετική, το υπόβαθρό μας, οι εμπειρίες μας, όλα ποικίλλουν, αλλά διαπιστώνω πως σε αυτές τις στιγμές σύνδεσης, γίνεται σαφές πως οι ελπίδες μας, οι φόβοι μας, οι ανασφάλειές μας, όλα αυτά που κρύβουμε, είναι λίγο πολύ τα ίδια».

Η Μέγκαν Μαρκλ πρόσθεσε επίσης πως από τότε που μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο «οι άνθρωποι έχουν μια προσδοκία όταν πηγαίνω κάπου», αλλά το μόνο που θέλει η ίδια είναι να «περνούν όμορφα».

Όλο αυτό έρχεται μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής που συνέταξε η βουλευτής Χόλι Λιντς και την οποία υπέγραψαν 71 γυναίκες συνάδελφοί της στο βρετανικό Κοινοβούλιο, εκφράζοντας την δημόσια στήριξή τους στην νέα Δούκισσα και αναφέροντας πως τα βρετανικά ΜΜΕ διασπείρουν συκοφαντίες για τον χαρακτήρα της.