Τσίπρας : Είναι ολοφάνερο ποιος είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και στο Facebook απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην κατηγορία του πρωθυπουργού ότι είπε ψέματα όσον αφορά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Στην ανάρτηση που συνοδεύεται από βίντεο με τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα ο κ. Τσίπρας αναφέρει:
«Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.
Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές: Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα. Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…»
- Πώς θα πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας – Οι παγίδες, η προθεσμία και τα πρόστιμα
- Ο Χενκ Τεν Κάτε αναλαμβάνει το Σουρινάμ με στόχο το Μουντιάλ 2026
- Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στη Βουδαπέστη για φερόμενη κακοποίηση παιδιών σε κρατικά ιδρύματα της Ουγγαρίας
- «Σύρραξη» στο Χερσόνησος – Εργότελης: Κουτούλησε αντίπαλο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (vid)
- Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]
- Ο δημιουργός του Grand Theft Auto προειδοποιεί για την AI: «Αν αφήσεις το κινητό να σκέφτεται για σένα, χάνεις τον έλεγχο»





