Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο σχεδιαστής Τομ Φορντ πουλά τo σπίτι του στο Λος Άντζελες

Ο σχεδιαστής Τομ Φορντ πουλά τo σπίτι του στο Λος Άντζελες

Ο διάσημος σχεδιαστής και σκηνοθέτης, Τομ Φορντ αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα, Ρίτσαρντ Νόιτρα.

Ο Tom Ford (Τομ Φορντ) αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα, Ρίτσαρντ Νόιτρα.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας και σκηνοθέτης, φέρεται ήδη να κατέληξε σε συμφωνία για την πώληση του αρχιτεκτονικού αυτού διαμαντιού έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων,  όπως αναφέρει σχετικό  δημοσίευμα του The Hollywood Reporter. 

Χτισμένη το 1955 η πολυτελής κατοικία 470 τ.μ. διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και έξι μπάνια.

Ο Τομ Φορντ απέκτησε το 1997 το «Brown-Sidney House», όπως είναι γνωστό, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του μετρ του νεωτερισμού, Νόιτρα, καθαρές γραμμές, επίπεδες επιφάνειες, ανοιχτοί εσωτερικοί χώροι στους οποίους διαχέεται εύκολα το φυσικό φως.

Λίγα χρόνια μετά την απόκτηση της έπαυλης ο Τομ Φορντ απευθύνθηκε στον αρχιτέκτονα Τζον Μπέρτραμ και στην εταιρεία Marmol Radziner & Associates για να την ανακαινίσει και να τη χρησιμοποιεί ως κύρια κατοικία του.

Στην ίδια γειτονιά, συναντά κανείς τα σπίτια  διασήμων όπως  η Τζένιφερ Άνιστον, ο πρώην πρόεδρος της Warner Bros, Μπομπ Ντέιλι και οι τηλεοπτικοί παραγωγοί, Ντάρεν Σταρ και Σάιμον Φούλερ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024