Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύρτσος και Σαρακιώτης στο One Channel για την υπόθεση Novartis και το νομοσχέδιο για το άσυλο

Κύρτσος και Σαρακιώτης στο One Channel για την υπόθεση Novartis και το νομοσχέδιο για το άσυλο

O ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης σχολίασαν μέσα από την εκπομπή One Line την πολιτική επικαιρότητα

Για την υπόθεση της Novartis και τον χειρισμό αυτής, τόσο από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από αυτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για το νομοσχέδιο για το άσυλο, το οποίο εισήχθη την Πέμπτη προς ψήφιση στη Βουλή, μίλησαν μέσα από την εκπομπή One Line ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης.

Μιλώντας για την υπόθεση Novartis ο κ. Κύρτσος είπε πως «έχουμε μια διπλή αποτυχία. Δεν έχει γίνει κανένας διαχειριστικός έλεγχος. Θεωρώ σκανδαλώδες για όλες τις παρατάξεις ότι η Novartis πληρώνει πρόστιμα στις ΗΠΑ για τις εμπορικές της πρακτικές στην Ελλάδα και εδώ δεν έχει επιστρέψει ένα ευρώ στους πολίτες».

Συμπλήρωσε, δε, πως «πάνω στο σκάνδαλο στήθηκε ένα πολιτικό κόλπο και στοχοποιήθηκαν κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης». Αναφερόμενος στη διαχείρισή από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «είχαν επενδύσει σε αυτό προεκλογικά αλλά δεν τους βγήκε».

Από την πλευρά του ο κ. Σαρακιώτης στάθηκε ιδιαιτέρως στο θέμα της εξαίρεσης του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου από την προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο λέγοντας πως «έχουν εξαιρεθεί πριν καν κληθούν». «Ποιος γνωρίζει από τώρα ποιοι θα κληθούν;» διερωτήθηκε στη συνέχεια.

«Σας ενοχλεί περισσότερο που φωνάζει ο κ. Πολάκης, ή που χάθηκαν τόσα εκατομμύρια στην υγεία όλα αυτά τα χρόνια;» απάντησε ερωτηθείς σχετικά με τις συμπεριφορές που έχει παρουσιάσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Ο Πολάκης είναι ο πρώτος που έψαξε υποθέσεις οι οποίες στοίχησαν στον λαό εκατομμύρια» συμπλήρωσε. Σχετικά με την «επίσκεψη» Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο απάντησε πως «πρέπει να φοβάστε τους υπουργούς που πηγαίνουν βράδυ στον Άρειο Πάγο». Τέλος, αμφότεροι σχολίασαν το νομοσχέδιο για το άσυλο, το οποίο εισήχθη την Πέμπτη προς ψήφιση στη Βουλή.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024