Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού έκανε το «πέντε στα πέντε» στην Α1, με τις Πειραιώτισσες να «βουλιάζουν» με 26-5 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο, για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κυριάρχησε απόλυτα και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 5-0 (5-1 το πρώτο οκτάλεπτο) και «έκλεισαν» το πρώτο ημίχρονο με σκορ 10-3.

Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκίνησαν με τον ίδιο, καταιγιστικό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, έφτασαν το σκορ στο 17-3. Με τις Κρητικές να μειώνουν σε 17-4, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύτηκε και απάντησε άμεσα, «γράφοντας» το 19-4 στο τρίτο οκτάλεπτο.

Ίδια η εικόνα και στην τέταρτη και τελευταία περίοδο. Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε χωρίς… φρένο, ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά, φτάνοντας στο 23-4, φτάνοντας στο τελικό 26-5.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-2, 9-1, 7-1

Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου 3, Ελευθεριάδου 2, Χαλδαίου 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη 2, Πλευρίτου Β. 4, Τσουκαλά 1, Φουντωτού 4, Δουρέκα Σ.

ΝΟ Ρεθύμνου: Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού Δ., Κυριακάκη Κ., Φραγκιουδάκη 1, Γαβαλά 1, Φραγγελάκη, Συριανόγλου, Ζοφώλη Β. 2, Χρυσοβέργη, Λιμπιτάκη Στ. 1, Λιμπιτάκη Αν., Καραγιάννη.

Γράψτε το σχόλιό σας