Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου: «Τα πάντα για τη νίκη, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Παπαπέτρου: «Τα πάντα για τη νίκη, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την Αναντολου Εφές και κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σταθεί δίπλα στην ομάδα, σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι με την Χίμκι και πλέον έχει επικεντρωθεί στον αυριανό αγώνα με την Αναντολού Εφές (31/10), για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Πράσινοι θα υποδεχθούν την τούρκικη ομάδα στο ΟΑΚΑ και με τη βοήθεια των οπαδών τους θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, που θα είναι η 3η στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, τονίζοντας ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η τούρκικη ομάδα είναι πολύ ποιοτική. Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Πρώτο μας μέλημα είναι να ξεκουραστούμε, όσο είναι δυνατόν, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύσκολα ταξίδια και παιχνίδια.

Θα πρέπει να βρούμε ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του σημαντικού αγώνα απέναντι στην Εφές. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η βοήθειά του είναι πάντοτε σημαντική για εμάς».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024