Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Λίτσα Γιαγκούση στο Happy Day και αποκάλυψε το παρασκήνιο μίας «ανέντιμης», όπως χαρακτήρισε η ίδια, συνεργασίας ενώ μίλησε και για το διαζύγιό της με τον Χρήστο Δάντη.

«Με κρέμασαν»

Η Λίτσα Γιαγκούση αναφέρθηκε στην συνεργασία που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, πριν από έναν χρόνο, έμαθε από εκπομπή στην τηλεόραση ότι η ίδια δεν θα συμμετάσχει στο μουσικό σχήμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, καθώς είχε αντικατασταθεί, χωρίς καμία ενημέρωση, από τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Με «κρέμασαν» πέρυσι σε συνεργασία, πολύ ανέντιμα. Παλιά δεν γίνονταν τέτοια πράγματα. Από την τηλεόραση έμαθα ότι δεν θα υπάρχω στο σχήμα», δηλώνει η τραγουδίστρια.

«Το διαζύγιο ήρθε ξαφνικά. Είχα το χάλι μου»

«Θα συνεργαζόμουν με τον Χρήστο Δάντη, πολύ ευχαρίστως. Είναι ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπημένος, πέρα από άνθρωπος αγαπημένος. Μιλάμε και στο τηλέφωνο και στα social», ανέφερε η Λίτσα Γιαγκούση μιλώντας για την σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Δάντη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα, πως δεν περίμενε το διαζύγιό τους.

«Απασχολούσαμε τα μέσα με τον γάμο μας, με το διαζύγιό μας. Τη συγκεκριμένη περίοδο ήμουν αλλού ντ’ αλλού, είχα το χάλι μου τότε. Το διαζύγιο ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο