Φαν ντερ Φάαρτ σε Τότεναμ: «Πάρτε τον Ζίγιεκ»
Την προσθήκη του Χακίμ Ζίγιεκ θεωρεί ιδανική για την Τότεναμ ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος.
Να κινηθεί για την απόκτηση του Χακίμ Ζίγιεκ προέτρεψε την Τότεναμ ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ.
Ο Μαροκινός επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άγιαξ, ενώ η εντυπωσιακή του απόδοση στα ματς του Champions League την περσινή περίοδο δεν πέρασε απαρατήρητη από τα κορυφαία clubs του κόσμου.
Όπως ήταν φυσιολογικό, το όνομά του γράφτηκε ανάμεσα σε αρκετές μεταγραφικές λίστες συλλόγων, με τον Φαν ντερ Φάαρτ να προτρέπει τα «σπιρούνια» να κινηθούν αστραπιαία και να «κλείσουν» τη νέα σεζόν την υπογραφή του.
Μάλιστα, ο Ολλανδός αποκάλυψε πως έστειλε προσωπικό μήνυμα στον πρόεδρο του συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι, προκειμένου να εισακουστούν οι συμβουλές του.
«Πραγματικά ελπίζω να πάει στην Τότεναμ. Έστειλα μήνυμα σήμερα στον Λίβι και του είπα: «Πάρε τον Ζίγιεκ μετά από αυτήν τη σεζόν»» τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:
Είμαι πεπεισμένος ότι θα προκαλέσει αίσθηση στο Λονδίνο και του εύχομαι να το κάνει. Ελπίζω τα «σπιρούνια» να τον πάρουν» ήταν τα λόγια του στο «Voetbal Primeur».
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442