Δύσκολη επικράτηση των Ρόκετς κατά των Θάντερ – Μία ομάδα μόνος του ο Χάρντεν
Οι Ρόκετς νίκησαν δύσκολα τους Θάντερ με 116-112 με το δίδυμο Χάρντεν - Γουέστμπρουκ αυτή τη φορά να είναι εξαιρετικό.
Με τον Χάρντεν να σημειώνει την 1η φετινή του 40αρα και τον Γουέστμπρουκ να αγγίζει το triple-double κόντρα στην πρώην ομάδα του, οι Ρόκετς επιβλήθηκαν με 116-112 των Ρόκετς.
Οι Θάντερ μετά την εντυπωσιακή τους νίκη επί των Ουόριορς, ήθελαν να δώσουν ένα… μάθημα και στους Ρόκετς στο Χιούστον στην επιστροφή του Κρις Πολ, όμως οι Χάρντεν και Γουέστμπρουκ είχαν διαφορετική άποψη.
Η ομάδα του Χιούστον νίκησε δύσκολα την Οκλαχόμα που προηγούνταν και μάλιστα άνετα στο πρώτο μέρος και το δίδυμο των σταρ του σήμερα τα πήγε περίφημα.
Ο Χάρντεν με 40 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Γουέστμπρουκ να προσθέτει 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ και τον Πι Τζέι Τάκερ 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

