Το TOP 10 του ΝΒΑ έχει για μια ακόμη φορά εκπληκτικές φάσεις, με την καρφωματάρα του Τζοέλ Εμπίντ να βρίσκει δίκαια θέση στο Νο.1.
Ο σούπερ σταρ των Σίξερς «πέταξε» κυριολεκτικά στο καλάθι των Ατλάντα Χοκς και κατέκτησε την κορυφή, ενώ δεσπόζει και στη θέση Νο. 3 με ακόμα μια απίθανη φάση.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη δεύτερη θέση βρίσκεται η απίστευτη ντρίπλα του ΒανΒλιτ, που κατέληξε σε τρίποντο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου, για την ώθηση που πήραν οι Ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη «διαβολοβδομάδα».
Ο Κώστας Λούδης, παλιά δόξα του ελληνικού πόλο και νυν τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας, αποθέωσε την Ελλάδα για την πορεία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξήγησε γιατί είναι το φαβορί για το χρυσό.