Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η Μυρτώ η πιο δυνατή στιγμή του ντέρμπι»
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στάθηκε στην παρουσία της Μυρτώς στο Καραϊσκάκη.
Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στη Super League.
Στο χθεσινό ντέρμπι υπήρξαν πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές, με την πιο δυνατή από αυτές να είναι αναμφίβολα η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο της Μυρτώς μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τα παιδιά του.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτηση του στα social media στάθηκε στην παρουσία της Μυρτώς στο Καραϊσκάκη και έστειλε το δικό του μήνυμα τονίζοντας ότι ήταν η πιο δυνατή στιγμή του ντέρμπι.
Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων συνεχάρη τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ντέρμπι με την Ένωση.
Δείτε τις αναρτήσεις του ηγέτη των ερυθρόλευκων:
- Η ελεύθερη πτώση των διεθνών διαιτητών με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιτελικό χάος με το FIR Αθηνών και κυβερνητική ανευθυνότητα
- H υποψήφια της Eurovision Mikay αποκάλυψε ότι κατάγεται «και από την Ιταλία» και τραγουδάει «σε 8 γλώσσες»
- Λιακούλη: Η κυβέρνηση απέκρυψε επιστολή- κόλαφο της ΕΕ για την ευλογιά, που χαρακτηρίζει «υποχρεωτικό τον εμβολιασμό» – Ζητώ την παρέμβαση της Εισαγγελίας
- Λεβαδειακός – Κηφισιά 2-0: Ιστορική και πανάξια πρόκριση του Λεβαδειακού
- Λόρα εξαφάνιση: Στην περιοχή του Ζωγράφου επικεντρώνονται η έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της 16χρονης


