Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος βασιλικός γάμος των τελευταίων δεκαετιών.

Η άλλη πλευρά του παραμυθιού

Αν και οι περισσότεροι συγκινήθηκαν από τον έρωτα του όμορφου πρίγκιπα με την διάσημη ηθοποιό, το ζευγάρι δέχθηκε σκληρή – και συχνά ρατσιστική – κριτική από τα βρετανικά tabloids αλλά και από Βρετανούς πολίτες.

Παράλληλα, οργιάζουν οι φήμες για την κακή σχέση του ζευγαριού με τον αδελφό του Χάρι και μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

Έτσι, ίσως δεν θα έπρεπε να μας ξαφνιάζουν διάφορες πηγές από τον περίγυρο του ζευγαριού που ισχυρίζονται ότι σκοπεύουν να εγκαταλείψουν την Αγγλία.

Άλλωστε, πρόσφατα η Μέγκαν σε συνέντευξή της δήλωσε πως είναι δυστυχισμένη στη νέα της ζωή και πως δεν είχε πιστέψει τους Βρετανούς φίλους της που την προειδοποιούσαν ότι δεν θα ήταν κατάλληλη για εκείνη.

Πού σκέφτονται να μετακομίσουν η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι;

Πριν δύο βδομάδες, η φημολογία γύρω από την επικείμενη μετακόμιση του ζευγαριού υποστήριζε πως σκέφτονται να ζήσουν στον Καναδά, μαζί με τον μικρούλη γιο τους, Άρτσι.

Τώρα όμως, κάνουν λόγο για μετακίνηση του πριγκιπικού ζεύγους στην Αφρική!

Η δήλωση που ενισχύει τις φήμες

Η φήμη συνάδει και με μια δήλωση του πρίγκιπα Χάρι στα πλαίσια ντοκιμαντέρ για το ταξίδι με την Μέγκαν Μαρκλ στην Αφρική. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας είπε: «Δεν ξέρω σε ποιο μέρος της Αφρικής θα μπορούσαμε να ζήσουμε αυτή τη στιγμή. Μόλις επιστρέψαμε από το Κέιπ Τάουν. Θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο μέρος για να έχουμε τη βάση μας. Όμως με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή… Δεν βλέπω πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο που θα θέλαμε».

Πηγή από το παλάτι υποστήριξε στο περιοδικό Us Weekly ότι «ο Χάρι θέλει να χτίσει το σπίτι τους σε μια απομονωμένη περιοχή ώστε ο Αρτσι να μεγαλώσει μέσα στη φύση. Θέλει να του μάθει να κάνει και ιππασία».

Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το βαθμό αλήθειας των πληροφοριών, ποιος θα μπορούσε να τους κατηγορήσει αν τελικά αποφασίσουν να εγκαταλείψουν την Αγγλία;