
Νίκησε στο Μεξικό ο Χάμιλτον και αγκάλιασε τον τίτλο (pic)
Ο Λιούις Χάμιλτον θριάμβευσε στο Μεξικό εκμεταλλευόμενος τα λάθη της Φεράρι, πήρε τη νίκη και αγκάλιασε έναν ακόμη τίτλο. Δεύτερος ο Σεμπάστιαν Φέτελ και τρίτος ο Βάλτερι Μπότας.
Μια ανάσα από τον έκτο παγκόσμιο τίτλο της σπουδαίας του καριέρας βρίσκεται πλέον ο Λιούις Χάμιλτον που πανηγύρισε μία ακόμη νίκη, στο Grand Prix του Μεξικό. Για ακόμη μία φορά βέβαια εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Φεράρι που αν και εκκινούσε με 1-2 κατάφερε με τα λάθη της να περιοριστεί στη δεύτερη θέση του Φέτελ.
Τρίτος τερμάτισε ο Μπότας και τέταρτος ο έτερος οδηγός της Φεράρι, Σαρλ Λεκλέρκ που άντεξε στην πίεση του εξαιρετικού και πάλι Άλμπον.
Την δεκάδα συμπλήρωσαν ο Μαξ Φερστάπεν που αν και πραγματοποίησε τραγικό ξεκίνημα τερμάτισε έκτος και ακολούθησαν οι Σέρχιο Πέρεθ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Ντανίλ Κβίατ και Πιέρε Γκάζλι.
Πλέον ο Βρετανός πιλότος είναι πιθανό να στεφθεί πρωταθλητής στο επόμενο Grand Prix των ΗΠΑ όπου για να το καταφέρει θα πρέπει να τερματίσει από την έκτη θέση και πάνω.
RACE CLASSIFICATION
How they crossed the line at Autodromo Hermanos Rodriquez#MexicoGP 🇲🇽 #F1 pic.twitter.com/3ekrhmTwyu
— Formula 1 (@F1) October 27, 2019
- Νάουσα: Το «πείραμα» που μπορεί να αλλάξει τα πάντα – Ο Δήμαρχος μιλάει στο in
- ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Είχε χιλιάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης
- Πώς θα διορθώσετε λάθη στις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις – Τα βήματα
- Ηνωμένα Έθνη: 47 γυναίκες και κορίτσια σκοτώνονταν καθημερινά στον πόλεμο στην Γάζα
- Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμα Γιαννακόπουλο και Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Αδημοσίευτα σκίτσα του «Γουίνι το Αρκουδάκι» αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε ο ήρωας


