
Μέγκαν Μαρκλ : Ξεσπά η αδελφή της – «Είναι υποκρίτρια»
Βγήκαν πάλι τα μαχαίρια!
Με σκληρά λόγια μιλά η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ για τη δούκισσα του Σάσεξ, την οποία κατηγορεί για υποκρισία και υπεροψία.
Για τα επικριτικά σχόλια της Σαμάνθα, αφορμή στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ του δικτύου ITV, «Harry and Meghan: Μια Αφρικανική Περιπέτεια».
Η ετεροθαλής αδελφή της είπε χαρακτηριστικά: «Ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν είναι εντάξει;», ισχυριζόμενη ότι δεν ενδιαφέρθηκε για τον πατέρα τους, ύστερα από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί».
Η ίδια μιλώντας στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Inside Edition», είπε: «Σκέφτηκα: Ουάου, ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν ήταν εντάξει μετά τις δύο καρδιακές προσβολές; Νομίζω ότι είναι πραγματικά γελοίο, κάποιος που ταξιδεύει με ιδιωτικά αεροπλάνα σαν εκατομμυριούχος, θα μπορούσε ποτέ να παραπονεθεί για οτιδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια.
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας
- Προσαράξεις σκαφών σε Αίγινα και Αντίπαρο – Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός
- Η Αμερική είναι ισχυρή… αλλά χάνει τη κυριαρχία της




