Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ομάδας του, μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

Στον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Αταλάντα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρέταξε την ομάδα του με τους Ρόδρι και Φερναντίνιο στο κέντρο της άμυνας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με την ιταλική ομάδα, όμως, ο Καταλανός τεχνικός είδε και τον Ρόδρι να αποχωρεί τραυματίας. Το μόνο θετικό είναι ότι επέστρεψε στη δράση ο Νικολάς Οταμέντι.

Στα ζητήματα αυτά, αναφέρθηκε ο Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με την Άστον Βίλα (26/10, 14:30) για την δέκατη αγωνιστική της Premier League.

«Μου είπε το ιατρικό επιτελείο ότι μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα είναι έτοιμος», ανέφερε ο προπονητής της Σίτι, ενώ για τον Ζίντσενκο, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ανέφερε:

«Δεν ήταν κάτι πολύ σημαντικό, του έγινε ένας καθαρισμός στο γόνατο, θα χρειαστεί περίπου 6 εβδομάδες για να επιστρέψει». Αυτό σημαίνει ότι περιορίζονται ακόμα περισσότερο οι λύσεις στην άμυνα των Άγγλων.

Να θυμίσουμε ότι οι «πολίτες» έχουν μειώσει στους 6 βαθμούς την απόσταση από τη Λίβερπουλ και θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.