Για μια ακόμα ημέρα συνεχίστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής στην πλατεία Λυκαβηττού για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων

Για μια ακόμα ημέρα συνεχίστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής στην πλατεία Λυκαβηττού για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων.

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε νέα εξόρμηση των αστυνομικών της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε συνέχεια των προηγούμενων επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων.

Στην εξόρμηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, οι όποιοι βεβαίωσαν 53 παραβάσεις.

Αναλυτικά οι παραβάσεις ήταν:

  •  Τρεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
  • επτά για κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα,
  • 19 για φιμέ ανεμοθώρακες,
  • μία για επίδειξη ικανοτήτων,
  • μία για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από τη χρήση ηχητικού συστήματος,
  • 22 λοιπές παραβάσεις

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 13 οδηγούς για στέρηση Άδειας Ικανότητας Οδήγησης. Αφαίρεσαν 17 Άδειες Ικανότητας Οδήγησης, 19 Άδειες Κυκλοφορίας οχημάτων και 30 ζεύγη πινακίδων, ενώ ακινητοποίησαν 13 οχήματα, από τα οποία τέσσερα μεταφέρθηκαν με γερανό προς φύλαξη.

Όπως τονίζουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας, οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr