
Σπάρτη: 85χρονος απείλησε με καραμπίνα υπαλλήλους της ΔΕΗ
Όταν προσπάθησαν να μπουν στο αγρόκτημά του...
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στη Σπάρτη όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 85 ετών οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα απείλησε υπαλλήλους της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο flynews.gr, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είχαν πάει στο αγρόκτημα του ηλικιωμένου για να προβούν σε μετακίνηση πυλώνα που βρισκόταν εντός του χωραφιού του.
Προσπάθησε να τους αποτρέψει από το να μπουν στο χωράφι του
Ο άνδρας αρνήθηκε την είσοδό τους στο χωράφι και τους απείλησε με την κυνηγετική καραμπίνα για να τους αποτρέψει.
Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Σπάρτης και έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου δύο ώρες, το συμβάν έληξε χωρίς ευτυχώς να συμβεί τίποτα χειρότερο.
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα
- Ολυμπιακός – Μονακό: Πότε θα γίνει το Game 2 της σειράς
- Ολυμπιακός – Μονακό 91-70: Σαρωτικός με «20άρα» του Βεζένκοφ, έκανε το πρώτο βήμα για το F-4!
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «σφίγγει τα λουριά»: Βαρύτερα πρόστιμα για τις παραβάσεις κρατών-μελών
- Φενερμπαχτσέ – Ζαλγκίρις Κάουνας 89-78: Έκαναν το 1-0 για το F-4 οι Τούρκοι, σούπερ ο Μπιμπέροβιτς
