Την επανάληψη ολόκληρου του αγώνα με το Περιστέρι ή τη συνέχιση από ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο ζητά η ΑΕΚ μέσω ένστασης που κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα αιτήθηκε την τιμωρία των τριών διαιτητών της αναμέτρησης

Καμία διάθεση να ρίξει νερό στο κρασί της δεν έχει η ΚΑΕ ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με το Περιστέρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γεγονός που έκαναν σαφές από την πρώτη στιγμή.

Μετά το βίντεο που δημοσίευσε η «Ένωση» για τα λάθη των διαιτητών, στο σύλλογο κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα του Σαββάτου (19/10), ζητώντας παράλληλα είτε την επανάληψη ολόκληρης της αναμέτρησης, είτε τη συνέχιση από ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο και έπειτα.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς αιτήθηκαν την παραδειγματική τιμωρία των Τσαρούχα, Καλδίρη, Μαλαμά και τον αποκλεισμό τους από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο των όσων προανήγγειλε, μετά την αναμέτρηση με Περιστέρι, με στόχευση τη διεκδίκηση του δικαίου και της ισονομίας, προχώρησε (και) στην παρακάτω διαδικασία:

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ BC κατέθεσε προς τον ΕΣΑΚΕ, με κοινοποίηση προς Ε.Ο.Κ./ΚΕΔ:

1) Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, κατά της επικύρωσής του από το εσφαλμένα και παρατύπως συνταχθέν και θεωρηθέν Φύλλο Αγώνα και προς αποκατάσταση της νομιμότητας που διαταράχθηκε από σωρεία διαιτητικών λαθών και διαιτητικών παραβάσεων και προκάλεσε αλλοίωση αποτελέσματος και σαφή παράβαση του Κανονισμού Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ. Με όσα αναφέρουμε αναλυτικά προς τους αρμοδίους (και αν χρειαστεί, θα δημοσιοποιήσουμε), προκύπτει ότι συντρέχει νόμιμη περίπτωση:

(α) είτε ακύρωσης του τελεσθέντος αγώνα και του επίπλαστου διαμορφωμένου αποτελέσματος με συνέπεια την επανάληψη του από την αρχή υπό τις ίδιες συνθήκες,

(β) είτε της συνέχισής του από το χρονικό σημείο 1’38’’ προ του τέλους της παράτασης με ακύρωση της (αντικανονικής) αποβολής (του προπονητή μας Ηλία Παπαθεοδώρου), άλλως με μετατροπή της σε αποβολή λόγω δεύτερης τεχνικής ποινής με ποινή μίας ελεύθερης βολής,

(γ) είτε της συνέχισής του από το χρονικό σημείο 6.9’’ προ του τέλους της παράτασης με καταλογισμού επιθετικού φάουλ υπέρ του αθλητή μας Γιαννόπουλου σε βάρος του αθλητή της ΚΑΕ Περιστέρι Σμιθ και επαναφορά της μπάλας από την ομάδα μας στο τεταρτημόριο της άμυνας της ΚΑΕ Περιστέρι.

2) Αίτημα πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας των διαιτητών Β. Τσαρούχα, Α. Καλδίρη, Ι. Μαλαμά και Αποκλεισμού τους από τη διαιτησία των αγώνων της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr