Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ουγγαρέζος : Η τρυφερή ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Δημήτρης Ουγγαρέζος : Η τρυφερή ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Μία μέρα μετά την κηδεία της πολυαγαπημένης του μητέρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε το πρώτο τρυφερό του post στο Instagram.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχασε τη μητέρα του τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10).

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την κηδεία της μητέρας του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε το πρώτο τρυφερό post του στο Instagram.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε στα stories του μία φωτογραφία από το πολυαγαπημένο του τετράποδο φίλο, τον Κούπερ, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του και του έδωσε χαρά.

Λόγω του πένθους του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είχε αφήσει τον Κούπερ για λίγες ημέρες να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο σκύλων, όμως σήμερα, ο πιστός φίλος του επέστρεψε σπίτι και πήρε την αγαπημένη θέση του στον καναπέ.

Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο είπε το πρωί της Δευτέρας (21/10) στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην πολυαγαπημένη του μητέρα.

Συντετριμμένος ο παρουσιαστής και με δάκρυα στα μάτια έφτασε στο κοιμητήριο, έχοντας φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του στο πλευρό του.

Στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαίρη Συνατσάκη, Σάσα Σταμάτη, η πρώην σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Τζίμυ Σταθοκωστόπουλος.

Μόλις 10 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήρθε και πάλι αντιμέτωπος με μία μεγάλη απώλεια.

Προερχόμενος από μία πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, και έχοντας πρόσφατα χάσει και τον πατέρα του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καλείται να αντιμετωπίσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμα μία μεγάλη δυσκολία στη ζωή του, την απώλεια ενός ακόμα γονιού.

Στις αρχές του 2019 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε χάσει τον πατέρα του και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν πολύ κοντά στη μητέρα του, ενώ είχε δίπλα του ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν και τον βοηθούσαν, ακόμα και μέχρι πριν λίγο καιρό να ξεπεράσει τη θλίψη του.

Πριν καν προλάβει, όμως, να δώσει τέλος στο πένθος για τον πατέρα του ήρθε αυτή η νέα απώλεια να του θυμίσει πόσο πόνο μπορεί να κρύβει η ζωή.

Η μητέρα του παρουσιαστή έδινε το τελευταίο διάστημα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει. Λέγεται ότι η υγεία της επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του συντρόφου της και πατέρα του παρουσιαστή.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024