Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.
Συγκεκριμένα, τα τρόλεϊ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 12:00 έως τις 16:00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, κατά τη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, θα τεθούν η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.
Τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 11:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 17:00.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).