
Χοακίν Τόρες : Ο μικρός «μάγος» που είχε τρελάνει την Μπενφίκα
Πριν από 1,5 χρόνο η Νιούελς αρνήθηκε πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ από την Μπενφίκα. Ο Χοακίν Τόρες έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης
Θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είναι ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα και να μιλά για εκείνον ολόκληρη η Ευρώπη.
Όχι δεν είναι αστείο, ούτε υπερβολή.
Οι Λουζιτανοί ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που χτύπησε την πόρτα της Νιούελς Ολντ Μπόις για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια από την ξακουστή ακαδημία της.
Για τον Χοακίν Τόρες, που χθες – για δεύτερη φορά – έγινε… viral σε όλο το διαδίκτυο λόγω του τρομερού γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ.
- Μύκονος: Σύλληψη 39χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά
- Ευρείας κλίμακας αναπλάσεις στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Ηράκλειο: Τα νεότερα για την υγεία της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη
- Πορτογαλία: Τρομερό ξύλο σε ματς του πρωταθλήματος μπάσκετ με 11 αποβολές και παρέμβαση εισαγγελέα (vid)
- Aτύχημα στο Survivor – Ακρωτηριασμός για τον παίκτη – Αναστολή της μετάδοσης, τι λένε οι γονείς του
- Η συνέντευξη ΟΠΕΚΕΠΕ-ΑΑΔΕ για τις αγροτικές πληρωμές

