Ράμος: «Μέχρι τέλους με τον Ζιντάν»
Την στήριξή του στον Ζινεντίν Ζιντάν εκ μέρους και των συμπαικτών του εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Γαλατά.
Ζιντάν και… ξερό ψωμί από τον Σέρχιο Ράμος που τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του προπονητή του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Γαλατασαράι. «Τα αποδυτήρια είναι μέχρι τέλους με τον Ζιντάν» είπε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά:
«Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να νικάμε πάντα. Δεν υπάρχει άλλο τρόπος.
Τα αποδυτήρια είναι μέχρι τέλους με τον Ζιντάν! Πρέπει να δώσουμε μια εικόνα ομάδας είναι ενωμένη γύρω από τον προπονητή. Η Ρεάλ πάντα επιστρέφει.
Τα αποτελέσματα θα έρθουν και πάλι. Έχω κουραστεί να μιλάω για τους προπονητές. Όλοι ξέρουν τι συμβαίνει.
Εμείς πάντα σκεφτόμαστε τη νίκη, είτε με τον Ζιζού, είτε χωρίς. Αξίζει σεβασμό για όλα όσα έχει δώσει στην ομάδα»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
