Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βλέπει» Οκτάβιους Έλις ο Ολυμπιακός

«Βλέπει» Οκτάβιους Έλις ο Ολυμπιακός

Τον σέντερ του Προμηθέα έχει ο Κεμζουρα στο μπλοκάκι του, ο οποίος βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Πατρινούς.

O Ολυμπιακός έχει βγει για τα καλά στην αγορά για να καλύψει δύο θέσεις (τουλάχιστον) στο ρόστερ του. Εκείνες του πλέι μέικερ και του σέντερ που θα βρεθεί δίπλα στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει συζητήσει με τους διοικητικούς ηγέτες των Ερυθρόλευκων αναφορικά με την προσθήκη κάποιων αθλητών, με το όνομα που ξεχωρίζει να είναι αυτό του Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα Πατρών.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, καθώς είναι χρόνια στην χώρα μας, προχωρώντας σε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας του Μάκη Γιατρά.

Βέβαια από τα λόγια στις πράξεις απέχουμε πολύ. Ο Έλις έχει συμβόλαιο με τους Πατρινούς και ηγετική παρουσία στον Προμηθέα. Για να μπορέσει να γίνει κάτοικος Πειραιά και παράλληλα παίκτης Ευρωλίγκας, οφείλουν οι Ερυθρόλευκοι να πληρώσουν κάποιο buy out.

Από την άλλη πρόκειται για έναν παίκτη που αξίζει το ξεπέταγμα στο κορυφαίο επίπεδο, την ώρα που το κασέ του είναι προσιτό για τον Ολυμπιακό.

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει για τον Έλις, με τον Κεμζούρα να έχει κι άλλες προτάσεις από μάνατζερ, αλλά η περίπτωσή του, σίγουρα είναι σημειωμένη στο μπλοκάκι του από την πρώτη στιγμή καθώς θα του άρεσε να τον φέρει στο ΣΕΦ για την υπολοιπη σεζόν.

Φέτος με τον Προμηθέα έχει αγωνιστεί στην Α1 και στο Eurocup, με τον 26χρονο σεντερ να έχει στην Ευρώπη 13 πόντους κατά μέσο όρο (6,3 ριμπάουντ και 1,7 τάπες), ενώ στην Α1 έχει 11,2 πόντους (6,7 ριμπάουντ ανά ματς).

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024