Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν αναβίωσαν θρυλική σκηνή από «Τα Φιλαράκια»
Μετά από πολλά χρόνια οι αδελφές Γκριν «Ρέιτσελ» και «Τζιλ» κατά κόσμον γνωστές Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν αναβίωσαν μια από τις πιο διάσημες και χαρακτηριστικές τους σκηνές στα «Φιλαράκια».
Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν, γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ μάλιστα, έχουν μια «αδελφική σχέση» καθώς στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» η Γούιδερσπουν υποδύεται την μικρή, κακομαθημένη αδελφή της Άνιστον.
Μετά από πολλά χρόνια οι αδελφές «Ρέιτσελ» και «Τζιλ» αναβίωσαν μια από τις πιο διάσημες και χαρακτηριστικές τους σκηνές στα «Φιλαράκια».
Οι δυο διάσημες ηθοποιοί, μίλησαν στο Access Hollywood για το νέο τους τηλεοπτικό πρότζεκτ «The Morning Show», όπου κάποια στιγμή ρωτήθηκαν αν θυμούνται καθόλου την εμπειρία τους από «Τα Φιλαράκια».
Βλέποντας μια φωτογραφία των «Ρέιτσελ» και «Τζιλ» να κάθονται στον γνωστό καναπέ του γνωστού καφέ «Central Perk», η Τζένιφερ Άνιστον σχολίασε:
«Εδώ είναι που λες την ατάκα την οποία λατρεύω τόσο πολύ». Τότε η Ρις Γουίδερσπουν προτείνει να κάνουν μια σύντομη αναπαράσταση της σκηνής, ρωτώντας την Άνιστον: «Θυμάσαι την ατάκα σου;».
Η Τζένιφερ Άνιστον ωστόσο δυσκολεύεται να θυμηθεί, οπότε η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να της ψιθυρίζει την ατάκα στο αυτί.
«Εγώ λέω, «Δεν μπορείς να έχει τον Ρος!»», λέει η Άνιστον, με την Γουίδερσπουν να απαντά:
«Δεν μπορώ να τον έχω; Δεν μπορώ; Το μόνο που δεν μπορώ να έχω είναι γαλακτοκομικά!».
Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442