Βαρκελώνη : Έκανε twerking με φόντο τα επεισόδια
Νεαρή influencer βγήκε στους δρόμους της φλεγόμενης Βαρκελώνης και έβαλε «φωτιά» με τον χορό της.
Μπορεί η Βαρκελώνη να βρίσκεται εν μέσω βίαιων διαδηλώσεων, αλλά αυτό δεν φάνηκε να εμποδίζει μία Ιnstagrammer που βγήκε έξω στους δρόμους και το «έκαψε» με το δικό της τρόπο.
Η Sandra Kisterna, επαγγελματίας χορεύτρια του twerk, έκανε twerking με φόντο τις φωτιές και τα επεισόδια για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.
Φυσικά όλο αυτό έγινε με τον μανδύα της “έκφρασης της διαμαρτυρίας”.
Η νεαρή κατάφερε φυσικά να βάλει «φωτιά» στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές με το βίντεό της.
Στην ανάρτησή της, η ίδια έγραψε
«Δεν θέλω να προσβάλλω ανθρώπους που βγήκαν στους δρόμους για τα δικαιώματά τους. Αυτός είναι ο τρόπος μου για να εκφράσω την διαμαρτυρία μου!»
«Καταλαβαίνω ότι σε πολλούς δεν θα αρέσει, αλλά έχω ελευθερία έκφρασης όπως όλοι οι υπόλοιποι! Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν στους δρόμους για να συμμετέχουν σε βίαιες πράξεις και δεν θέλω καμία συμμετοχή σε αυτό. Αυτό που είδα χθες βράδυ στην Βαρκελώνη ήταν φρικτό, η πόλη μου καταστράφηκε, επικρατούσε παντού χάος.»
Πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευση της Sandra, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν απαράδεκτη την πράξη της και σχολίασαν ότι ευτελίζει τη σοβαρότητα της διαδήλωσης.
Δείτε το βίντεο:
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά την Κυριακή λόγω του αγώνα δρόμου
- «Πόσο καλοί είναι οι συμπολίτες σου;»: Από τη Σουηδία ως τις ΗΠΑ, πώς κρίνουμε ηθικά ο ένας τον άλλον
- Ο Φρανσίσκο άλλαξε μάνατζερ και θέλει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως
- Επιβεβαίωση in-Δρομολογείται διεκδίκηση ευρωπαϊκών πόρων από κοινού για ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ
- Γελάμε και κλαίμε για το ίδιο πράγμα: Η Γκισλέιν Μάξγουελ κάνει μαθήματα «γυναικείας ενδυνάμωσης» στη φυλακή
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: 7 προτάσεις για την «Ενεργειακή Δημοκρατία»
- Ενοίκια: Τα SOS και οι παγίδες στη συμπλήρωση του E2 για μηδενισμό του φόρου
- Θεσσαλονίκη: Έρευνα εις βάθος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόταν η 57χρονη καθηγήτρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442