O Κλαούντιο Ρανιέρι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Σαμπντόρια, πήρε τον πρώτο του βαθμό απέναντι στη Ρόμα, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία στη Γένοβα. Νίκες για Κάλιαρι, Ουντινέζε.
Σαμπντόρια και Ρόμα αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο «Λουίτζι Φεράρις», στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο των «μπλουτσερκιάτι».
Μάλιστα ο ίδιος αποθεώθηκε από τους οπαδούς των δύο ομάδων, ανήμερα των γενεθλίων του, έχοντας αγαπηθεί ιδιαίτερα και στη Ρόμα, από το πέρασμά του στους πρωτευουσιάνους.
Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε «δάφνες» ποιότητας, με τους «τζιαλορόσι» να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικοί, έχοντας μάλιστα το πρώτο σουτ στην εστία στο 78′.
Από την άλλη και οι Γενοβέζοι ήταν συμπαγείς, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο. Ο Κλάιφερτ αποβλήθηκε από τη μεριά των Ρωμαίων στο 86′, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, με το 0-0 να κρίνεται δίκαιο.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Ρωμαίους, ενώ οι γηπεδούχοι παρά τον βαθμό εξακολουθούν να «βολοδέρνουν» στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Η Κάλιαρι από την άλλη νίκησε 2-0 την ΣΠΑΛ και ανέβηκε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ η Ουντινέζε του Ιγκόρ Τούντορ επιβλήθηκε 1-0 της Τορίνο στο «Φρίουλι».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σέτζιο Σκαριόλο μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως δικαιωματικά αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία ομάδα της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός ούτε την 3η θέση διεκδίκησε με ένταση στην Τούμπα, ούτε προετοιμάζει τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του για την επόμενη σεζόν. Μία αμφίσιμη διαχείριση από τον Ράφα Μπενίτεθ.
LIVE: Λέτσε – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λέτσε – Αταλάντα για την 31η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.