Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Άνιστον : Διατηρούσε κρυφό λογαριασμό στο Instagram για να «προπονηθεί»

Τζένιφερ Άνιστον : Διατηρούσε κρυφό λογαριασμό στο Instagram για να «προπονηθεί»

Τζένιφερ Άνιστον, ο νέος διαδικτυακός «σεισμός» έχει έρθει για να μείνει!

Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες, ώστε η Τζένιφερ Άνιστον να «εκθρονίσει» τον πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το Instagram και για να κολλήσει με τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες για τους 1 εκατ. followers, μέσα σε μόλις πέντε ώρες και 16 λεπτά, ξεπερνώντας ακόμα και το ρεκόρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η φωτογραφία από τα «Φιλαράκια»

Το ντεμπούτο της πανέμορφη ηθοποιού στην πλατφόρμα του Instagram ήταν τουλάχιστον «εκρηκτικό». Το λαμπερό και αγαπημένο παρεάκι από τα «Φιλαράκια» πρωταγωνιστεί στην πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού, η οποία «έσπασε» το Instagram.

Οι αγαπημένοι φίλοι πόζαραν ο ένας πλάι στον άλλον, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς. Η πρώτη είδηση που προκάλεσε σοκ αποτέλεσε το ινσταγκραμικό προφίλ της Τζένιφερ Άνιστον ενώ η δεύτερη ήταν το υπέροχο νοσταλγικό στιγμιότυπο.

Η τρίτη ανάρτηση είναι γεγονός

Η ηθοποιός έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει παραπάνω από 14 εκατομμύρια ακολούθους στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας τον απόλυτο διαδικτυακό «σεισμό».

Στην τελευταία της δημοσίευση, που αποτελεί μόλις την τρίτη και έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 6 εκατομμύρια likes, η Τζένιφερ Άνιστον ανάρτησε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μία πιο πρόσφατη.

«Με στιλ, τότε όπως και τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε τις δύο φωτογραφίες.

View this post on Instagram

#TBT In style, then and now…

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Ο κρυφός λογαριασμός

Την Τετάρτη (16/10) η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live!» όπου όπως ήταν αναμενόμενο,  μίλησε για τον χαμό που προκάλεσε στο Instagram.

Σχολίασε κατά κύριο λόγο την viral παρθενική της ανάρτηση στο Instagram, ενώ αποκάλυψε ότι  διατηρούσε και έναν κρυφό λογαριασμό, προκειμένου να «προπονηθεί», να καταλάβει πώς δουλεύει η πλατφόρμα και να μπορεί να έχει ωραίο περιεχόμενο στο προφίλ της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024