Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αχαΐα : Ληστές έσυραν γυναίκα έξω από το αυτοκίνητο για να της πάρουν την τσάντα

Αχαΐα : Ληστές έσυραν γυναίκα έξω από το αυτοκίνητο για να της πάρουν την τσάντα

Ο ένας από τους δύο δράστες πλησίασε το αυτοκίνητο από την πλευρά της οδηγού, ενώ ο άλλος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε την τσάντα της που είχε μέσα 35 ευρώ

Επίθεση από δύο ληστές δέχθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μία γυναίκα στην Κάτω Αχαΐα. Οι δράστες με απίστευτη αγριότητα την έσυραν έξω από το όχημα για να της αρπάξουν την τσάντα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο ένας από τους δύο δράστες πλησίασε το αυτοκίνητο από την πλευρά της οδηγού, ενώ ο άλλος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε την τσάντα της που είχε μέσα 35 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και προσωπικά έγγραφα.

Η σύλληψη

Η 48χρονη προσπάθησε να την συγκρατήσει, αλλά ο πρώτος δράστης άνοιξε την πόρτα της και την έσυρε έξω βίαια, προκειμένου ο συνεργός τους να μπορέσει να πάρει την τσάντα.

Οι νεαροί κακοποιοί έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους και οι άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα έναν από αυτούς.
Πρόκειται για έναν 18χρονο που αναγνωρίστηκε από την γυναίκα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της ληστείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη του συνεργού του τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024