Ποιο είναι το κόλπο για να μην μαυρίζουν οι μπανάνες
Πως μπορούν να διατηρηθούν οι μπανάνες στον πάγκο της κουζίνας κίτρινες και να μην γίνουν μαύρες;Οι μπανάνες περιέχουν τρία φυσικά σάκχαρα (σακχαρόζη, φρουκτόζη και γλυκόζη) σε συνδυασμό με ίνες.
Πως μπορούν να διατηρηθούν οι μπανάνες στον πάγκο της κουζίνας κίτρινες και να μην γίνουν μαύρες;Οι μπανάνες περιέχουν τρία φυσικά σάκχαρα (σακχαρόζη, φρουκτόζη και γλυκόζη) σε συνδυασμό με ίνες.
Μια μπανάνα δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Για τον λόγο αυτό είναι το νούμερο ένα φρούτο στη διατροφή των κορυφαίων αθλητών στον κόσμο.
Το μόνο πρόβλημα με τις μπανάνες είναι ότι μετά από λίγες μόνο μέρες μαυρίζουν.
Βέβαια οι πολύ ώριμες μπανάνες, δηλαδή εκείνες που έχουν πολλές μαύρες πιτσίλες πάνω τους, είναι πολύ καλύτερες για την υγεία μας από τις κίτρινες ή τις ελαφρώς πράσινες. Ο λόγος είναι ότι τότε είναι πιο εύκολες στην πέψη τους από τον οργανισμό, ενώ έχει αποδειχθεί πως μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ουκρανία: Αρθρο-κόλαφος πρώην αξιωματούχου των ΗΠΑ για τους «αέναους πολέμους μας»
- Το Βερολίνο ανακαλεί τον Γερμανό πρέσβη στη Μόσχα
- Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή
- Τουρκία: Αεροπορικά πλήγματα στο Βόρειο Ιράκ
- Live: Το Ισραήλ ανατινάζει τη Ράφα – Αβέβαιο το μέλλον της εκεχειρίας
- Η αποχή και η ακροδεξιά δοκιμάζουν τις αντοχές του Μητσοτάκη