Πριν από μερικές μέρες, με το γκολ απέναντι στην Ουκρανία, έφτασε τα 700 τέρματα στην καριέρα του. Με τις αναρτήσεις του στο instagram την περσινή χρονιά κέρδισε 47,8 εκατομμύρια ευρώ. Το καλοκαίρι του 2018 η Γιουβέντους δαπάνησε 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, έχει κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του. Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», από όταν αποκτήθηκε ο Ρονάλντο μέχρι σήμερα, η Γιουβέντους έχει πουλήσει 1.315.000 φανέλες.
Λαμβάνοντας υπόψιν ότι κάθε φανέλα κοστίζει 130 ευρώ, η «Γηραιά Κυρία» έχει βάλει στα ταμεία της 170 εκατομμύρια ευρώ.
Παράλληλα, η παρουσία του Ρονάλντο στους «μπιανκονέρι» έχει ανεβάσει τα έσοδα από χορηγούς και διαφημίσεις στα 108,8 εκατομμύρια ευρώ από 86,8 εκατομμύρια.
Έρευνα της Nielsen Sports «αποκαλύπτει», επίσης, ότι οι άνθρωποι που συμπαθούν τη Γιουβέντους μετά την άφιξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο Τορίνο, αυξήθηκαν κατά 38.000.000 σε 45 χώρες.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.