
ΚΙΝΑΛ : Ανεπαρκείς οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για Τουρκία και προσφυγικό
Το γραφείο τύπου του Κινήματος Αλλαγής σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τόσο για την Τουρκία, όσο και για το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα τις χαρακτηρίζει απαράδεκτα ανεπαρκείς και ατελέσφορες
Το Κίνημα Αλλαγής θεωρεί απαράδεκτα ανεπαρκείς και ατελέσφορες τις αποφάσεις στις οποίες κατέληξε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, τόσο για την Τουρκία, όσο και για το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα.
Σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος, υπογραμμίζεται ότι για το μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα που «είναι κρίσιμο για την Ελλάδα θέμα, δεν υπάρχει καμιά συγκεκριμένη δέσμευση, κανένα άμεσο μέτρο αντιμετώπισης του προβλήματος, καμιά πρόβλεψη για πρόσθετη στήριξη στη χώρα μας. Τίποτα».
«Τι ακριβώς έκανε ο κ. Μητσοτάκης»
Επίσης το Κίνημα Αλλαγής εκτιμά ότι για την Τουρκία, οι φραστικές μόνο «κυρώσεις» για την επιθετικότητα της, είναι κατώτερες των περιστάσεων και προσδοκιών .
«Η Ευρώπη είναι ουσιαστικά απούσα. Διερωτώμεθα, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης τι ακριβώς έκανε στο Συμβούλιο; Πέρα από τα γνωστά ευχολόγια βέβαια», σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής.
- Τσίπρας: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά…» – Νέα ανάρτηση για την ανακοίνωση του νέου κόμματος
- Στο άκουσμα ποιου ονόματος τρέμουν από φόβο μέχρι σήμερα οι επιζήσασες του κυκλώματος Έπσταϊν;
- Ανακοίνωση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Ιερά Οδός: Συνελήφθη 25χρονος που οδηγούσε πατίνι μεθυσμένος και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο
- Ιταλία: Βίντεο σοκ από την επίθεση στη Μόντενα – Δύο τραυματίες ακρωτηριάστηκαν
- «Μαϊμού» γιατροί, αστυνομικοί και λογιστές – Νέες απάτες αδειάζουν λογαριασμούς και σπίτια
