
Με οριακή πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στο Χρηματιστήριο διαμορφώνεται στις 858,64 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,08%
Με περιορισμένες διακυμάνσεις κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 10:55, διαμορφώνεται στις 858,64 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,08%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,32 εκατ. ευρώ.
Οι δείκτες στο Χρηματιστήριο
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,13%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,32%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τιτάν (+1,11%), της ΕΧΑΕ (+0,67%) και της ΔΕΗ (+0,53%).
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΑΔΜΗΕ (-1,92%), της Ελλάκτωρ (-0,78%) και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-0,76%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+2,21%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,53%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Πετρελαίου (-0,47%) και των Τροφίμων (-0,39%).
Ανοδικά κινούνται 24 μετοχές, 19 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Τζιρακιάν +6,10% και η Q&R +3,40%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Πλαστικά Κρήτης -4,84% και ΙΑΣΩ -2,10%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή
- Μακρόνησος: Προσάραξη ρυμουλκού βόρεια του νησιού – Προκλήθηκε εισροή υδάτων
- Σαν σήμερα η Σφαγή του Kεντ – Ο Νιλ Γιάνγκ, το Ohio και μια προδομένη, ματωμένη επανάσταση
- Ανδρουλάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των εκτροπών»
- Νέα προσπάθεια εξαπάτησης με μήνυμα για δήθεν πρόστιμο από την Τροχαία
- Πόσο ακραία ήταν η ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου – Τι δείχνουν τα στοιχεία του Meteo






