Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλ Κίντμαν : Η κόρη της θέλει να γίνει σκηνοθέτης

Νικόλ Κίντμαν : Η κόρη της θέλει να γίνει σκηνοθέτης

Η Νικόλ Κίντμαν παραλαμβάνοντας τιμητική διάκριση θυμήθηκε τη συνομιλία με την κόρη της. «Θέλω να γίνω σκηνοθέτης και είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το κάνω αυτό» είπε η μικρή

Η Νικόλ Κίντμαν παραλαμβάνοντας τιμητική διάκριση θυμήθηκε μια συνομιλία με την κόρη της.

“Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;”. Είναι το δύσκολο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν όλοι ως παιδιά.

Όταν η Νικόλ Κίντμαν υπέβαλε στην κόρη της την περίφημη ερώτηση, εκείνη απάντησε «σκηνοθέτης». Μια καριέρα που όταν ήταν νεαρή η ηθοποιός από την Αυστραλία δεν θα θεωρούσε ποτέ εφικτή για τον εαυτό της.

Το ELLE τίμησε Γυναίκες στο Χόλιγουντ σε γκαλά στο The Four Seasons Hotel, στο Λος Άντζελες. Η Νικόλ Κίντμαν παραλαμβάνοντας τιμητική διάκριση θυμήθηκε τη συνομιλία με την κόρη της στην ομιλία της. «Είπε: «Θέλω να γίνω σκηνοθέτης και είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το κάνω αυτό»” σημείωσε η Κίντμαν. «Υπάρχει πρόοδος, γιατί για το μικρό αυτό κορίτσι μπορεί να πει: «Ναι, μπορώ να γίνω σκηνοθέτης». “Δεν θα το έλεγα ποτέ. Είπα ότι θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν είπα ποτέ σκηνοθέτης» τόνισε.

Τιμήθηκαν οι γυναίκες του Χόλιγουντ

Η Μελίνα Ματσούκας, η Λίνα Γουέιθ και η Τζόντι Τέρνερ Σμιθ που επίσης ήταν από τις Γυναίκες του Χόλιγουντ 2019 που τιμήθηκαν από το περιοδικό είναι δημιουργοί της ταινίας Queen & Slim που θα αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογραφικές οθόνες τον επόμενο μήνα. Η Ελίζαμπεθ Μπανκς σκηνοθέτησε το νέο Charlie’s Angels. Νωρίτερα φέτος, η Έιβα ΝτουΒερνέι αφηγήθηκε την ιστορία των Central Park Five των πέντε εφήβων που καταδικάστηκαν άδικα για βιασμό.

Γνωρίζω ότι αυτό το ταξίδι θα είναι ευκολότερο, λόγω των πολλών γυναικών σε αυτή την αίθουσα. Λόγω των διαδρομών που έχετε χαράξει, των ιστοριών που έχετε πει, των παραδειγμάτων που έχετε θέσει, είπε η ηθοποιός του Χόλιγουντ. “Και εγώ είμαι τόσο ευγνώμων που εργάζομαι μαζί σας και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε αυτόν τον κόσμο που κάνουμε τα πάντα δυνατά ».

“Αυτό που κάνουμε μαζί είναι να λέμε ιστορίες. Και τι προνόμιο είναι να μπορούμε να αφηγούμαστε τις ιστορίες που λέμε τώρα. Και τι δώρο να μπορούμε να επιλέγουμε τις ιστορίες που λέμε και τι ευθύνη να δημιουργούμε χώρο στον κόσμο για περισσότερες προοπτικές τολμηρών, εκπληκτικών, δυναμικών γυναικών” υπογράμμισε η Νικόλ Κίντμαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024