Σε συμφωνία με κινεζική εταιρεία για την ανάληψη των έργων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» φαίνεται πως έφτασε ο Άρης.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της ανακαίνισης του «Κλεάνθης Βικελίδης». Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η διοίκηση του Άρη φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με κινεζική εταιρία για να αναλάβει το κόστος των έργων και των βελτιωτικών εργασιών.

Όπως αναφέρεται, οι εργασίες για την ανακαίνιση του γηπέδου των «κίτρινων» αναμένεται να κοστίσουν 40 εκατομμύρια ευρώ και προβλέπουν την κατασκευή δυο κτιρίων στις γωνίες των θυρών 1 και 3. Παράλληλα θα τοποθετηθεί στέγαστρο σε όλο το γήπεδο, ενώ θα γίνουν βελτιωτικά έργα και στις υπόλοιπες εξέδρες.

Την ίδια ώρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με Κινέζους επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των κατασκευών για την ανακαίνιση της έδρας του συλλόγου.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται να βρεθεί στην ασιατική χώρα τον επόμενο μήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τους Κινέζους και να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα του γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι βελτιωτικές εργασίες δεν προβλέπουν την αποχώρηση της ομάδας από την έδρα της, καθώς θα γίνονται παράλληλα με τους αγώνες των «κίτρινων».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr