Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάπας Φραγκίσκος : Η ανάρτηση - στήριξη σε.... αμερικανική ομάδα

Πάπας Φραγκίσκος : Η ανάρτηση – στήριξη σε…. αμερικανική ομάδα

Το hashtag #Saints που χρησιμοποίησε το Βατικανό στο επίσημο λογαριασμό του Πάπα χρησιμοποιείται από ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τους «Αγίους» της Νέας Ορλεάνης

«Φωτιά» άναψε στο Twitter μετά από λανθασμένο tweet στον επίσημο λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου. Στην επίμαχη ανάρτηση ο Πάπας προσέφερε… στήριξη στην ομάδα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου «Saints» (Αγιοι).

Με αφορμή χειροτονία πέντε νέων καρδιναλίων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, οι χειριστές της σελίδας ανέβασαν το ακόλουθο σχόλιο: «Ευχαριστούμε σήμερα τον Κύριο για τα νέους μας Αγίους (today we give thanks to the Lord for our new #Saints). Περπατούσαν με πίστη και τώρα επικαλούμαστε τη δική τους μεσολάβηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το hashtag #Saints που χρησιμοποίησε το Βατικανό χρησιμοποιείται από ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τους «Αγίους» της Νέας Ορλεάνης.

Η συγκεκριμένη ομάδα ακολουθείται από 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους στο Twitter, ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος από 1.8 εκατομμύρια στον αγγλικό λογαριασμό του.

Αντιδράσεις

Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral, καθώς αντέδρασαν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας των ΗΠΑ. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον Πάπα για την ευλογία.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024