Απόλυτη ικανοποίηση για την παρουσία του Ολυμπιακό αλλά και μήνυμα παραμονής έστειλε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Νορβηγίας.

Ο μπακ των «ερυθρόλευκων» μίλησε σε τοπικό Μέσο και έκανε σαφές πως είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του στην Ελλάδα αλλά και το ότι αποτελεί μέλος των «ερυθρόλευκων».

Επίσης μίλησε για το γεγονός πως είναι αρχηγός τόσο στην Εθνική όσο και στον Ολυμπιακό ενώ σχολίασε και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας κάνοντας ειδική αναφορά στο πρωτάθλημα και το πόσο το θέλουν στον Πειραιά.

Αναλυτικά:

«Είναι ένας σύλλογος και ένας τόπος που απολαμβάνω πάρα πολύ. Και η οικογένειά μου περνάει πάρα πολύ καλά στην Αθήνα».

Για το ότι είναι αρχηγός σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο: «Είναι καλό! Το να έχεις τέτοια ευθύνη είναι κάτι σπουδαίο, αλλά και κάτι που μου αρέσει πολύ. Ο προπονητής ξέρει τι θα πάρει από εμένα. Είμαι πάντοτε έτοιμος για μάχη και για να δώσω το 100%. Για αυτό νομίζω ότι με επέλεξε»

Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη φετινή σεζόν και προκριθήκαμε στο Champions League, είναι πολύ σημαντικό να παίζεις εκεί. Το 2-2 με την Τότεναμ στο πρώτο ματς ήταν καλό, αν και νομίζω ότι μας άξιζε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό. Αλλά τώρα ανυπομονούμε να παίξουμε με την Μπάγερν μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Στο πρωτάθλημα προηγούμαστε. Το περιμέναμε και το θέλουμε.

»Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και σημαίνει πολλά για τον κόσμο του. Η ομάδα είναι για εκείνον τα πάντα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά για εμάς, είναι καλό για όλους. Αν δεν πάνε καλά, το καταλαβαίνεις. Βλέπεις πόσο πολλά σημαίνει η ομάδα για τον κόσμο της».

Γράψτε το σχόλιό σας