
«Εξάρα» της Αργεντινής χωρίς τον Μέσι
Μπορεί να μην είχε στην ενδεκάδα τους Μέσι, Αγουέρο και Ντι Μαρία, αλλά οι αναπληρωματικοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία του Σκαλόνι και οδήγησαν την Αργεντινή στη νίκη με 6-1 επί του Ισημερινού.
Οι περισσότεροι απορούν για το πως θα είναι η ποδοσφαιρική ζωή στην Αργεντινή χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Ξεκάθαρη απάντηση δεν μπορεί να δοθεί στην παρούσα φάση, αλλά ένα μικρό δείγμα δόθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ισημερινό, που διεξήχθη στην πόλη Έλτσε της Ισπανίας.
Μετά το ισόπαλο 2-2 με την Γερμανία, ο προπονητής Λιονέλ Σκαλόνι άφησε εκτός ενδεκάδας τους Πάολο Ντιμπάλα, Άνχελ Κορέα και Μάρκος Ρόχο, όμως κυρίως ξεκούρασε τους Λιόνελ Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο και Άνχελ Ντι Μαρία.
Ο Σκαλόνι ήθελε να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες οι οποίοι μένουν στη σκιά των διάσημων Αργεντινών και το έπραξε στο ματς με τον Ισημερινό. Εκ του αποτελέσματος, οι ποδοσφαιριστές του αξιοποίησαν την ευκαιρία στο μάξιμουμ και νίκησαν 6-1.
Οι Αργεντίνοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Αλάριο, ο Εσπινόσα με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 2-0 στο 27’ και ο Παρέδες στο 32΄σκόραρε το 0-3. Ο Μένα μείωσε προσωρινά στο 49’, αλλά τα γκολ του Πεσέλα στο 66’, του Ντομίνγκες στο 82’ και του Οκάμπος στο 86’ διεύρυναν την επικράτηση της «αλμπισελέστε».
ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ορτίζ, Εσπινόζα (46’ Λόπες), Αϊμάρ, Αρεάγκα, Εστουπινάν (64’ Παλάσιος), Μέντεζ, Πλάτα (64’ Αλβαράδο), Σιφουέντες (46’ Κουινόνεζ), Σορνόζα (46’ Βαλένσια), Καστίγιο (46’ Μένα), Εστράδα
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρκεσίν, Φουθ (77’ Σαράβια), Πεζέγια (81’ Μπαλέρντι), Κανεμάν, Ακούνια, Γκονζάλεζ (69’ Βάργκας), ντε Πολ, Παρέδες (46’ Ροντρίγκες), Οκάμπος, Αλάριο (56’ Ντομίνγκεζ), Μαρτίνεζ (46’ Ντιμπάλα)
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη
- Πενήντα εκατ. Αμερικανοί προετοιμάζονται για την δεύτερη ημέρα με πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους
- Αλέξης Τσίπρας: Από την πλατεία Θησείου η ανακοίνωση του κόμματος στις 26 Μαΐου στις 20:00


