ΗΠΑ : Στα 95 του ο Τζίμι Κάρτερ παραμένει εθελοντής
Στα 95 του ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζίμι Κάρτερ, παραμένει εθελοντής
Στα 95 του ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζίμι Κάρτερ, παραμένει εθελοντής. Το τελευταίο διάστημα προσφέρει εθελοντική βοήθεια στην κατασκευή ενός σπιτιού και φαίνεται να προτιμά τις δημιουργίες με ξύλο.
Παρά την πτώση που είχε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του στην Πολιτεία της Τζόρτζια που του άφησε μία μεγάλη μελανιά στο πρόσωπο, δεν πτοείται και συνεχίζει να προσφέρει την βοήθειά του στον κόσμο. Πάντως ο ίδιος αναφέρει ότι ένιωθε αρκετά καλά για να βοηθήσει τη Δευτέρα στην κατασκευή ενός σπιτιού σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κάρτερ στο Νάσβιλ του Τενεσί.
Έστω και αν χρειάστηκε να εμφανιστεί με τσιρότο και με ευδιάκριτο μώλωπα. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που κατά τη διάρκεια της κατασκευής ενός σπιτιού γλίστρησε και ο κόσμος που βρισκόταν δίπλα του τον σήκωσε και συνέχισε να δουλεύει.
Ο Τζίμι Κάρτερ είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που φτάνει σε αυτή την ηλικία, ξεπερνώντας τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2018.
Πηγή: onetv.gr
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Μαλανδρίνου – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, σουβλί και κινητά τηλέφωνα
- Του είπα ένα μεγάλο όχι: Όταν η ντίβα της μουσικής Ρομπέρτα Φλακ έριξε «άκυρο» στον Κλιντ Ίστγουντ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ότι θέλουν να διαλύσουν τη χώρα του
- ΠΑΟΚ: «Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία του φιλάθλου μας»
- Το «Βουνό της Αξίνας»: Η μυστική υπόγεια φωλιά του Ιράν και το σχέδιο των ΗΠΑ για απόβαση κομάντος
- Ο Ταλ Ντίλιαν της Intellexa καίει την κυβέρνηση και για τις «εξαγωγές» του Predator σε τρίτες χώρες – Υπόλογη η Ελλάδα




