ΗΠΑ : Στα 95 του ο Τζίμι Κάρτερ παραμένει εθελοντής
Στα 95 του ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζίμι Κάρτερ, παραμένει εθελοντής
Στα 95 του ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζίμι Κάρτερ, παραμένει εθελοντής. Το τελευταίο διάστημα προσφέρει εθελοντική βοήθεια στην κατασκευή ενός σπιτιού και φαίνεται να προτιμά τις δημιουργίες με ξύλο.
Παρά την πτώση που είχε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του στην Πολιτεία της Τζόρτζια που του άφησε μία μεγάλη μελανιά στο πρόσωπο, δεν πτοείται και συνεχίζει να προσφέρει την βοήθειά του στον κόσμο. Πάντως ο ίδιος αναφέρει ότι ένιωθε αρκετά καλά για να βοηθήσει τη Δευτέρα στην κατασκευή ενός σπιτιού σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κάρτερ στο Νάσβιλ του Τενεσί.
Έστω και αν χρειάστηκε να εμφανιστεί με τσιρότο και με ευδιάκριτο μώλωπα. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που κατά τη διάρκεια της κατασκευής ενός σπιτιού γλίστρησε και ο κόσμος που βρισκόταν δίπλα του τον σήκωσε και συνέχισε να δουλεύει.
Ο Τζίμι Κάρτερ είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που φτάνει σε αυτή την ηλικία, ξεπερνώντας τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2018.
Πηγή: onetv.gr
- Έρευνα: Έτσι η άσκηση βελτιώνει την ψυχική μας υγεία
- Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα ψύχους την Τρίτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από Τετάρτη
- Τραπεζικές απάτες: Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει προβάδισμα στους επιτήδειους
- Εργατικά δυστυχήματα: Δουλεύοντας μέχρι θανάτου…
- Πώς ζεσταίνονταν οι μοναχοί στον Μεσαίωνα – Τα θερμαινόμενα δωμάτια και η αξία της φωτιάς
- Εννέα μυστικά για να σπάσεις την «κατάρα» του single μετά τα 30





