Κυκλοφορούν το πρωί της Δευτέρας. Στις 10:00. Εως και την εξάντλησή τους. Λογικά, μερικά λεπτά, άντε μια ώρα αργότερα. Πρόκειται για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο,τι πιο πολύ… σπάνιο και ανάρπαστο μπορεί να βρει ένας οπαδός του Ολυμπιακού το επόμενο διάστημα.

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν σήμερα ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τους Βαυαρούς (22/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική του Champions League θα κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα 14/10. Μόνο μέσω internet. Και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, θα εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ. Οπως συνέβη και στην αναμέτρηση με την Τότεναμ.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 45 ευρώ, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, σε κυκλοφορία θα δοθούν λίγο πάνω από 5.000 «μαγικά» χαρτάκια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός έχει πάνω από 21.000 εισιτήρια διαρκείας, η Μπάγερν θα εξαντλήσει τα εισιτήρια που της αναλογούν, ενώ υπάρχουν και συμβατικές υποχρεώσεις με την UEFA και τους χορηγούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με την Μπάγερν:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των ομίλων του UEFA Champions League απέναντι στην BAYERN MUNICH που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Τρίτη 22/10 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Δευτέρα 14/10 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, καθημερινά 10:00 – 18:00.
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον χρησιμοποιήσει ισάριθμες ταυτότητες, κάρτες φιλάθλου και ΑΜ

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 45€, 55€, 65€, 75€, 95€, 120€, 145€, 250€ (VIP) & 400€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.