Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Παπουτσάκη : Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα βαφτίσουμε το μωρό

Κατερίνα Παπουτσάκη : Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα βαφτίσουμε το μωρό

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε τον περασμένο Μάρτιο η δημοφιλής ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη και όπως αποκάλυψε σκέφτεται να μη βαφτίσει το παιδί της αλλά να κάνει ονοματοδοσία

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε τον περασμένο Μάρτιο η δημοφιλής ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη και όπως αποκάλυψε σκέφτεται να μη βαφτίσει το παιδί της αλλά να κάνει ονοματοδοσία.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπουτσάκη στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενη τη Μαρία Κάλλας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα δύο αγοράκια της, τον μεγαλύτερο, τον Μάξιμο και τον μόλις 7 μηνών γιο της που θα πάρει το όνομα Κίμωνας.

Η Κατερίνα Παπουτσάκι αποκάλυψε ότι ο μεγάλος της γιος είναι πολύ χαρούμενος που έχει ένα αδελφάκι και τόνισε πως όπως όλες οι νέες μανούλες, έτσι και εκείνη, δεν κοιμάται πολύ λόγω του μωρού.

Όπως είχε δηλώσει η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μεγάλο παιδί -είναι πεντέμισι ετών- και η αλήθεια είναι ότι η ηλικία του παίζει μεγάλο ρόλο. Πριν από δύο-τρία χρόνια, δεν θα ήταν το ίδιο ευπρόσδεκτος ο δεύτερος. Ο Μάξιμος ζητούσε από πέρυσι ένα αδελφάκι. Ηθελε πολύ, οπότε, έτσι όπως ήρθε, φάνηκε σαν να εισακούστηκε η επιθυμία του».

Όταν όμως ρωτήθηκε πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι μπορεί και να μην βαφτιστεί ο μικρός αλλά να γίνει ονοματοδοσία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκι μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Έλα χαμογέλα»:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024